Mine eminente seervaner

Jeg har laget et system for å optimalisere mine seervaner for å spare tid og penger når det gjelder å se medieuttrykk som filmer, Stand-Up og serier via strømmetjenester uten å gå glipp av ting. 

OK, så her er greia. 

Når jeg oppretter et abbonement på eksempelvis Netflix eller annen strømmetjeneste, så kikker jeg gjennom så og si alt de har tilgjengelig, og legger alt jeg ønsker å se inn i min Watchlist. Og deretter ser jeg alt på Netflix den tiden det tar. La oss si to måneder. Når jeg er ferdig med å se alt på min Netflix-Watchlist, så sier jeg opp mitt abonnement, og oppretter et abonnement på en annen tilgjengelig strømmetjeneste som HBO, Prime, Disney+ etc. Så foretar jeg den samme prosedyren der. Og når jeg gjenoppretter abonement et år senere, så kikker jeg gjennom fanen “Nyheter”.

På den måten sparer man en del penger i løpet av et år når man ikke har flere overlappende abonnementer. Når det gjelder “gratise” tjenester som NRK så har jeg på påminnelser hver sjette måned, så jeg er up to date. 

Jeg sjekker også MetaCritic hver tredje måned, og legger til ting jeg synes ser interessante ut. Det samme gjelder tips fra såkalte “venner” og på sosiale medier. På FilmWeb.no kan man sjekke hvilke strømmetjenester ulike filmer og serier er tilgjengelige. Så da legger jeg disse til i min To Do-list app, under hver Strømmetjeneste, og ser de når jeg (gjen)-oppretter abbonement. 

RELATERTE INNLEGG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *