Trenger du litt humor for å komme deg i julestemning? Da er du ikke kommet til riktig sted, for her gjør 3 standup-komikere narr av den «koseligste» tiden av året. Nedenfor få du tre korte klipp (mellom 4 og 8 minutter), fra tre kjente komikere.

Først ut er Patton Oswalt, som harselerer med julesangen «The Christmas Shoes» av den kristne gruppen «NewSong». Sangen handler om en liten gutt som mangler litt penger til å kjøpe sko til sin døende mor. En mann i køen som har hastverk og er i dårlig humør, velger å gi noen mynter til den stakkars gutten. Det er mye annet som skjer i sangen, og alt blir nøstet opp på beste måte av Oswalt.

Jim Gaffigan tar for seg tradisjoner generelt. Hva er greia med juletre? Hvorfor dekorerer man hagen? Dette og andre viktige spørsmål blir gjennomgått blant én av de mest populære standup-komikerne for tiden.

Sist ut er Michael McIntyre, den britiske komikeren som egentlig skulle opptre her til lands i desember, men showet «A Comic Christmas Show» måtte dessverre avlyses på grunn av koronatiltak. I dette klippe går han løs på våre spisevaner i jula.

RELATERTE INNLEGG

Leave a Reply

Your email address will not be published.