Detroiters (2017-2018)

Om du liker sketsj-showet I Think You Should Leave av Tim Robinson, så vil du også like denne komiserien. I denne serien følger vi kameratene Tim (Robinson) og Sam (Richardson) som driver et reklamebyrå i Detroit, som lever et temmelig absurd liv, som skaper 10/10 humor. Serien kan sees på Amazon og Telia Play.

Kjærlighetens Kjøtere (1995)

Jeg mener at dette er en kandidat til tidenes beste norske film. Filmen er regissert av Hans Petter Moland, og handlingen finner sted i år 1925 på Grønland, hvor trioen Henrik (Gard Eidsvold), Randbæk (Stellan Skarsgård) og Holm (Bjørn Sundquist) arbeider for et fangstkompani sammen i et helt år. Filmen kategoriseres som en psykologisk thriller og utforsker mye av skyggesidene i menneskets psyke i dette kollektivet fra helvete. Spesielt er konflikten mellom den mer sensitive Henrik og alfahannen Randbæk som står i sentrum. Dette er den eneste norske filmen man kan finne i 1001 filmer man bør se før man dør, ikke uten grunn.

Filmen kan sees på Allente, Nettkino, Telia Play og SF Anytime. Også kan jeg også nevne at noen har lagt ut filmen i sin helhet på YouTube:

Hysterical (2021)

Filmen tar for seg mye av fordommene som kvinner i Stand-Up yrket har møtt og fortsatt møter. Filmen er regissert av Andrea Blaugrund Nevins, og følger og intervjuer blant annet Nikki Glaser, Ilisa Schlesinger og Margaret Cho. Og selv om filmen tar for seg et tema som står i fare for å bli i overkant woke, så synes jeg det først og fremst er en veldig morsom film.

RELATERTE INNLEGG

Leave a Reply

Your email address will not be published.